FIERCE JUSTICE BIOGRAFI 2017

Fierce Justice er et band fra Asker/Oslo-området som spiller egenkomponert, fengende og melodiøs hard rock/metal-musikk. Bandet ble etablert i 2008, og vi har opptrådt live siden 2012 i blant annet på Rockefeller, John Dee og Chateau Neuf.

Vi har ved flere anledninger mottatt forespørsler om å være supportband for diverse artister og band. Fierce Justice har varmet opp for Blaze Bayley (ex. Iron Maiden-vokalist), Alice Coopers datter, Calico Cooper, Ken Hensley’s Wonderworld og Tore St. Moren (Jörn) for å nevne noen. Fierce Justice er også god på å covre kjente heavy-låter.

Bandet har også gjestet den populære «Hard and Heavy»-touren i Spania to år på rad 2014-15, hvor gutta ble møtt med fantastisk respons. Festivalen har kult-status og tiltrekker publikum fra hele Europa.

Den 29. april skal bandet opptre på den legendariske Whiskey A Go Go i Los Angeles hvor mange berømte bands tidligere har opptrådt, bla. Metallica i 1982.

Her finnes NORSK PROMO PAKKE

I 2015 gikk vi i Urban Sound Studios og spilte inn en EP med Jock Loveband som executive producer. Resultatet ble fire kritikerroste låter, som siden har blitt nevnt i samme åndedrag som mange prominente old school metal bands. Dette er kanskje ikke så rart med tanke på hvilken innflytelse bands som Metallica, Black Sabbat, Pantera, Dio har hatt på Fierce Justice sin musikk. Se streaming-linken til EP: fiercejustice.com/pre. (CD’en kan sendes dere fysisk per post om ønskelig.)

Fjoråret var hektisk for bandet som blant annet opptrådte på den store utescenen i forbindelse med Oslo Maraton 2016. Tre konserter ble gjennomført av Fierce Justice i deres underholdningssegment.

I sylskarp konkurranse med mange andre dyktige bands lyktes det Fierce Justice å nå finalen i Emergenza-festivalen to år på rad 2013-14. Videoer finnes her. Anbefaler å ta en titt på «Behind The Thoughts» som ligger først i playlisten.

Se ellers ytterligere informasjon med linker i vedlegget nederst.

Er det noen spørsmål eller kommentarer, så ta gjerne kontakt med undertegnede.

På forhånd mange takk.

Med vennlig hilsen
Nikola Zastranovic

+47 900 79 069

fiercejustice.com

facebook.com/fiercejusticeband

Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.