REVIEWS

Oslo Maraton – Liv i Løypa, September 2016:
http://139.59.169.26/no/arrangement/liv-i-loypa/for-publikum/

Fierce Justice: En reinkarnasjon av Dio med en dæsj Metallica og andre kjente navn. Hvis du liker speedmetal, Dio, Iron Maiden eller rock generelt så liker du Fierce Justice. Kan vi kalle disse gutta episke?


Pororuido Music Blog, Argentina, January 2016:

http://puroruido.blogspot.com.ar/2016/01/fierce-justice-idem.html


InYourEzine, Italy, October 2015:

http://www.iyezine.com/fierce-justice-fierce-justice


The Metal Altar, October 2015:

http://www.metalaltar.com/fierce-justice-fierce-justice

Crossfire, Germany, October 2015:


http://www.crossfire-metal.de/11735-0-FIERCE-JUSTICE-SAME.html

JP’s Music Blog – Independent Rockers CD Review 14.07.2015:
Norwegian metal band Fierce Justice recently released their self-titled EP back in May. The new five song release has a retro feel as the band pulls together all their early heavy metal influences to create truly great music. Beginning with the intense “Behind The Thoughts,” they get your adrenaline pumping, before heading into the mystical Dio-like feel of “Leap Of Faith.” They push the rhythm into overdrive on “Spineless,” before finishing the album with two versions of the addictive hard rock of “Bad Lucy,” which really showcases the band’s metal talents.


Helvete Magazine, Norway, June 2015 issue:

Gutta boys kommer her med en EP og med den viser de at de har vokst som både band og musikre etter at vi fikk kjennskap til dem gjennom Emergenza festivalen for 2 år siden. Til tross for at det kun er 4 låter viser de at øvelse gjør mester og vi gleder oss til å høre mere fra dem så vi kan få mere kjøtt på beina for å gi terningkast for dette blir en sterk 4’er så langt. -Cayza

Heavymetal.no 21.05.2015:
Norske Fierce Justice spiller hardtslående hardrock med en flik av gammel metal.

Fra enkel hardrock på åpningssporet (Behind The Thought) går de over i Leap Of Faith, som blander akustiske partier med en stemningsfull form for metal/thrash-light. Spineless beveger seg over i thrashens verden, litt der noe av Equinox var. – Yngve


Emergenza Festivalen – Konsertanmeldelser finalen, 10.05. 2014:

Her var det trøkk fra ende til annen. De har gjort det gjennom hele konkurransen. Disse metal-gutta kan sine instrumenter, og selv om vokalisten var den minste på scenen, så hadde han den største stemmen. De er scenevante og utadvendte, og det viser seg godt. De leverer godt på en større arena, og selv om de også spiller hardt, så var det med et litt annet innhold. Et bra levert show av Fierce Justice. Det er nok ikke siste gangen vi hører fra disse.”


Emergenza Festivalen – Konsertanmeldelser semifinalen, 11.04. 2014:

Dette var det første bandet for kvelden som klarte å dra i gang en mosh-pit, og det tar man alltid som et godt tegn. Det var headbanger-duell mellom vokalisten og bassisten. Vokalisten var halvparten i størrelse, men under heavy metall er alle like. Kongetrøkk fra første stund, og det varte helt til de takket for seg. Veldig bra av gutta i Fierce Justice.”


Helvete-Magazine – Facebook, 11.04. 2014:

Helvete Magazine tok turen til John Dee og semifinalen til Emergenza Festival for å sjekke ut en av våre favoritter…..Fierce Justice.”

Emergenza Festivalen – Konsertanmeldelser, 14.03. 2014:

Med et beist av en bassist, som tydeligvis kalles “Godzilla”, vet du at dette kommer til å bli en hard affære. Ekte thrashmetal får frem ekte følelser, og det tar ikke lang tid før første moshpit er i gang. Øl knuses, blod spruter(neida) og glade metalheads digger virkelig det som går av på scenen…fy faen som gutta i bandet kan spille. Stort megapluss for en fantastisk gitarist, som spiller som Kirk Hammet.”

Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.